Piloter

Verktøy for piloter skal være enkle i bruk, oversiktlige og forenkle hverdagen. Med vår løsning får pilotene alt de trenger på ett sted. Tilpasset mobile enheter slik at de kan gjøre sin jobb uansett hvor de måtte befinne seg.

Administrasjon av luftfartøy

Alle piloter kan selv administrere sine luftfartøy og oppdrag gjennom sin egen innlogging. Dette minsker arbeidsmengden på administrasjon og flygeledere.

Sjekklister

Utfylling av sjekkliste kan være en tungvindt affære. Vår løsning lar pilotene logge seg på web-portalen og fylle ut skjemaet fortløpende, Skjemaene er enkle å fylle ut, samtidig som de støtter opplasting av bilder, video og GPS-posisjoner. All dokumentasjon på ett sted.

Fargekoder for enklere utfylling

Skjemaene støtter fargekoding som gjør utfyllingen meget enkelt. Selv en stresset pilot kan krysse av riktig uten å måtte lese alternativene nøye. Fargekodene kan tilpasses hvert enkelt prosjekt slik at vi enkelt kan ta høyde for personer med fargeblindhet.

flightcheck.no - Dokumentasjon gjort enkelt
flightcheck.no - Dokumentasjon gjort enkelt
Pilotvisning – mobil enhet

Bilder og Video

I tillegg til opplasting av bilder og videoer tilknyttet sjekklistene kan også operatøren laste opp dokumenter, bilder og videoer til et uavhengig arkiv. Disse dokumentene blir låst til den enkelte bruker slik at de ikke kan åpnes eller leses av uvedkommende.

Kart og posisjon

Alle sjekklister har støtte for kart og posisjonsregistrering. Registrer inntil 5 lokasjoner pr. oppdrag.

Medlemsforum

Alle piloter har tilgang til et eget forum hvor de kan utveksle informasjon eller historier med hverandre. I tillegg får alle medlemmer også tilgang til en blog hvor bedriften kan poste siste nytt, regelendringer og annen nyttig informasjon.