Dokumentasjon

Akkurat som vi ønsker at hverdagen skal være enklere for pilotene, bør også administrasjonen også være like enkel. I motsetning til hver enkelt pilot har administrasjonen tilgang til all informasjon og dokumentasjon som pilotene registrerer. Alt fra rapporter, sjekklister, bilder, videoer osv. er lagret på ett sted slik at det enkelt kan hentes frem og sendes inn til LTT og andre instanser. Alle rapporter kan eksporteres til CSS eller til PDF.

Skreddersy FlightCheck.no

Trenger du rapporter vi ikke har tenkt på? Trenger du å endre oppsettet på en sjekkliste?

Alle behov dere måtte ha, f.eks. en evenementskalender, nye sjekklister, huskelister, regelhåndbok osv. kan dette bygges inn og tilpasses. Be om et konkret tilbud for hver enkelt tjeneste dere ønsker.

Bilder, dokumenter og video

I tillegg til opplasting av bilder og videoer tilknyttet sjekklistene kan også operatøren laste opp dokumenter, bilder og videoer til et uavhengig arkiv. Disse dokumentene blir låst til den enkelte bruker slik at de ikke kan åpnes eller leses av uvedkommende. Som administrator har du selvfølgelig full tilgang til alt dette.

Medlemsforum

FlightCheck.no leveres med et medlemsforum hvor bedriften kan poste innlegg og nyttig informasjon. Dette gjør at FligthCheck.no enkelt blir bedriftens informasjons-portal for alle nyheter, oppdrag og dokumentasjon.